Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos képes leírás - Zeneletöltés.tlap.hu
részletek »

Hasznos - Zeneletöltés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zeneletoltes.tlap.hu » Hasznos
Keresés
Találatok száma - 8 db
Artisjus

Artisjus

Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület a zenei és irodalmi szerzői jogok közös jogkezelő szervezete. Tagjai között található közel 1700 zeneszerző, szövegíró, irodalmi szerző és zeneműkiadó. Az egyesületi formához igazodnak az Artisjus választott testületei és egyesületi szabályzatai. Az Egyesület legfőbb szerve a Közgyűlés, az Egyesület választott tisztségviselői és választott testületei az Egyesület Elnöke, Vezetősége, Választmánya, Felügyelő Bizottsága és a Főigazgató.

Együtt a Zenéért

Együtt a Zenéért

2005 szeptemberében indult útjára az 'Együtt a Zenéért' mozgalom, amelyben a hazai popzenei élet előadói, mindenféle stílus és műfaj területén, széles körben összefogtak és egy kiáltványt fogalmaztak meg. Arra igyekeztek felhívni a közönség figyelmét, mennyire fontos a művészek munkájának elismerése, azért, hogy továbbra is tudjanak alkotni, s a zene legális úton történő beszerzése, azért, hogy a jövőben is születhessenek újabb dalok.

FlashGet

FlashGet

Egy ingyenes letöltés vezérlő program. zene, videó vagy bármi ami letölthető, ezzel a szoftverrel könnyebb lesz az életed. Töltsd le hogy a további letöltéseid megkönnyítsd. Sok beállítási, időzítési és egyéb funkció áll a rendelkezésedre.

Free Download Manager

Free Download Manager

What is Free Download Manager? It is a powerful, easy-to-use and absolutely free download accelerator and manager. Moreover, FDM is 100% safe, open-source software distributed under GPL license. Warning: beware of fake versions.

GetRight

GetRight

Award-winning GetRight download manager software for Windows. For faster download speeds, download recovery and resuming, and to better manage your downloads, download GetRight today! With GetRight, you never need to worry about your web connection failing in the middle of a large download. This is great for any Internet connection, and is especially important if you use a wireless or dial-up connection. When using GetRight, you will be able to resume your download right where it left off.

GoZilla

GoZilla

Go!Zilla Download Manager and Accelerator software for Windows. For faster download speeds, download recovery and resuming, and to better manage your downloads, download Go!Zilla today!. Improve your downloads with Go!Zilla. Never lose a download again with this Download Manager and Download Accelerator software for Windows.

Music FX Live szoftver

Music FX Live szoftver

A Music FX Live szoftverben megtalálod az összes klasszikus, alap effektet, valamint számtalan speciálisan összerakott, úgynevezett combo (vegyes) effektet. A Music FX Live effektjeinek nagy része minden zenei stílusnál egyaránt jól szól. Mindegy, milyen stílusú zenét játszol, legyen az akár house, dance, electro, techno, trance, drum&ass, breakbeat, hip hop vagy dubstep, biztos, hogy meg fogod találni a számodra leginkább megfelelő effekteket. A Music FX Live használatához nincs szükséged semmilyen speciális számítógépes eszközre vagy kiegészítőre. Egy teljesen hétköznapi laptopon/notebookon vagy asztali PC-n is használható.

ProArt

ProArt

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért egyesületet a szerzőket, előadóművészeket, hangfelvétel-előállítókat, filmelőállítókat, vizuális művészeket képviselő közös jogkezelő illetve érdekképviseleti szervezetek szövetségeként alapította az Artisjus - Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület, az EJI - Előadóművészi Jogvédő Iroda, a FilmJus - Filmszerzők és Előállítók Szerzői Jogvédő Egyesülete, a Hungart - Vizuális Művészek Közös Jogkezelő Társasága Egyesület és a MAHASZ - Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége.

Tuti menü