Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Torrent képes leírás - Zeneletöltés.tlap.hu
részletek »

Torrent - Zeneletöltés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zeneletoltes.tlap.hu » Torrent
Keresés
Találatok száma - 6 db
Torrent Kereső

Torrent Kereső

Folyamatosan frissülő, kereshető torrent adatbázis, a legnépszerűbb magyar torrent tracker oldalak tartalmából. Az oldal nem torrent tracker, csupán egy kereső, amely betekintést enged néhány valódi torrent tracker oldal tartalmának egy részébe. Az oldalon nincs szükség regisztrációra, használata ingyenes. Az oldal feltöltése automatikus, és az egyes torrent oldalak aktuális tartalma alapján történik, így a keresőben megjelenő információkért felelősséggel az üzemeltető nem tartozik.

Torrent letöltéskezelők

Torrent letöltéskezelők

Próbálja ki Ön is könnyedén, ajánlatunk: A SpeedBit Video Downloader ingyenesen letölthető program, amely lehetővé teszi a videók letöltését a YouTube, Break, Facebook, Google, Dailymotion Flash videó és egyéb oldalakról. Együttműködik az IE vagy Firefox böngészőkkel, hogy minél kényelmesebb legyen a használata.

Torrent oldalak

Torrent oldalak

Torrent oldalak - Magyar és külföldi torrent oldalak gyűjteménye, melyekről ingyenesen tölthetsz filmet, zenét, programokat, könyveket. Torrent oldalakról információk, hogyan kell torrentezni le és feltölteni.

Torrent-kereső

Torrent-kereső

Magyar torrent kereső, a hely ahol mindent megtalálsz! Nincs regisztráció! A keresőszavakat szóközzel kell elválasztani! A letöltéshez nincs szükség regisztrációra. A keresőszavakat szóközzel kell elválasztani! A letöltéshez nincs szükség regisztrációra.

Torrent.eval

Torrent.eval

Magyarország legnagyobb torrent adatbázisa! Ingyen, regisztráció nélkül több 100.000 torrent. A BitTorrent jelentése 'bitáradat', egy p2p (egyenrangú) fájlcserélő protokoll. Lényege, hogy nem egy központi szerver gépről történik a letöltés, hanem a felcsatlakozott partnerekről. Így kihasználja a letöltő feltöltési sávszélességét, és nem terheli a szervert, mivelhogy az nincs.

Torrentek

Torrentek

A torrent kereső, amivel értesülhetsz a legújabb feltöltött tartalmakról. Próbáld egyéb extra szolgáltatásainkat is: FÓRUM, KATALÓGUS A Torrentek.hu csapata arra vállalkozott, hogy összeszedje a magyarországi torrent trekkerek legfrissebb tartalmait és ezeket kereshető adatbázisba rendezze. Célunk volt továbbá, hogy olyan extra szolgáltatásokkal tűzdeljük meg az oldalt, ami megkönnyíti a felhasználók életét a torrent keresés és letöltések világában.

Tuti menü