Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zeneletöltés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zeneletöltés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zeneletoltes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
  Zeneletöltés Ingyen

Zeneletöltés Ingyen

Ingyenes zenék, egyenesen a szerzőktől. A szerzők engedélyével publikált, ingyenesen letölthető mp3 zenék. Szavazz a zenékre és írd le a véleményedet hogy ezzel is segítsd az alkotók munkáját. Emailben is küldhetsz zenét barátaidnak és a szavazatoddal alakíthatod az oldal slágerlistáját.

 Csengőhangok

Csengőhangok

Valódi zenéket tölthetsz le a mobiltelefonodra közvetlenül. A kiválasztott zenét vagy zenei videót vagy akármelyik mobilos tartalmat, sms-ben kapod a mobilodra. Meg kell adnod a telefonszámodat és az sms-ben akpott kódot vissza kell küldened.

 Mp3 Letöltés

Mp3 Letöltés

Ingyenes mp3 zeneletöltések keresője. Több fájlmegoszton történő kereséssel és egyszerű letöltéssel juthatsz hozzá kedvenc zenédhez. Saját zenei válogatásokat hozhatsz létre egy rövid és egyszerű regisztráció után. Válogatásodat beillesztheted saját weboldaladba is.

 Zeneletöltés

Zeneletöltés

Zeneletoltesek.hu Ingyenes zeneletöltéseket találsz az oldalon több stílusban kategoriákra bontva. Belehallgathatsz a zenékbe és ha tetszik, akár a saját weboldaladba is illesztheted a lejátszót. Az oldal tartalma teljesen legális és biztonságos. Találsz a letöltéshez segédletet is ha netán nem lennél pc guru.

 Zeneletöltés és videó letöltés

Zeneletöltés és videó letöltés

Zeneletöltések és ingyenesen letölthető videoklipek lelőhelye a zeneletolteskereso.hu weboldal. Zene stílusokként kategorizálva vannak a videoklipek, amikhez hozzászólhatsz és értékelheted is őket. A videó alatti linkek segítségével töltheted le a videókat, zenéket, képeket, csengőhangokat.

 Zeneletöltés Kutató

Zeneletöltés Kutató

Zeneletöltés, videó letöltés és dalszövegek keresője. A letöltés kutatón saját játszási listákat állíthatsz össze kedvenc dalaidból. Weblapodba illesztheted a zenelejátszót az összeválogatott zenéiddel.

0lga ingyen zene letöltés

0lga ingyen zene letöltés

Ingyen letölthető zene, ingyenes mp3 letöltés. 0lga ingyen zene letöltés oldala Az oldalról elérhető tartalmak jogtiszták, szabadon letölthetőek! Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

10 indok, amiért lopjuk a zenéket

10 indok, amiért lopjuk a zenéket

Megtörtént eset: miután a bíróság elítélt egy fiatalembert Kaliforniában, illegális zeneszámok birtoklásáért, kiderült, hogy a bíró MP3 lejátszója 350 darab (illegális) számot tartalmaz.

A zeneletöltés lassan megöli a CD-t

A zeneletöltés lassan megöli a CD-t

Az Apple internetes zeneboltja már két nagy amerikai áruházláncot, a Best Buy-t és a Targetet is maga mögé utasította a zeneeladások terén, így már csak a Wal-Mart előzi meg - adta hírül a Reuters az NPD piackutató adatai alapján. A 2007-es eladási adatok szerint minden tizedik amerikai szerzi be legális online zeneletöltés útján a zenét, az ilyen eladások növekedése azonban még mindig nem pótolja a CD-k forgalmának visszaeséséből adódó hiányt.

Hirdetés
AirMp3

AirMp3

Offers FREE MP3 Downloads ∓mp;mp;ree Music Downloads. Large selection of music to download. Also has music charts, and the most popular songs. Free Mp3 Downloads @ AirMP3 AirMP3 is a music search engine. It searches for free mp3 downloads on several music sites, and lists all results on a single page.

Argentin tangó zene letöltés

Argentin tangó zene letöltés

Az idő előre haladtával egyre több és több argentin tangó zenével rendelkezünk. Nagyon sokan szentelik az életüket az argentin tangó zene népszerűsítésének, terjesztésének. Weboldalakkal, ismertetőkkel, leginkább spanyol vagy angol nyelven. Ezeket foglaltam össze, így egyszerűbben juthatsz te is tangó zenéhez. Olyan zenekarok műveivel találkozhatsz, akikről talán még életedben nem hallottál... Sok sikert és jó szórakozást a tangó zene igényes hallgatásához! Ne ijesszen meg a néha régies hangzás!

Artisjus

Artisjus

Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület a zenei és irodalmi szerzői jogok közös jogkezelő szervezete. Tagjai között található közel 1700 zeneszerző, szövegíró, irodalmi szerző és zeneműkiadó. Az egyesületi formához igazodnak az Artisjus választott testületei és egyesületi szabályzatai. Az Egyesület legfőbb szerve a Közgyűlés, az Egyesület választott tisztségviselői és választott testületei az Egyesület Elnöke, Vezetősége, Választmánya, Felügyelő Bizottsága és a Főigazgató.

Az illegális letöltők több zenét vásárolnak

Az illegális letöltők több zenét vásárolnak

Érdekes eredményekkel szolgált egy norvég tanulmány. A norvég BI felmérésében 1900, 15 év feletti embert kérdezett meg, és ebből kiderült, hogy aki illegálisan tölt le zenét, az 10-szer gyakrabban vásárol utána belőle, mint az aki mindvégig a legalitás útjain marad.

Az online zeneletöltés megállíthatatlan

Az online zeneletöltés megállíthatatlan

Az illegális zeneletöltők elleni eljárások szaporodása és nagy közösségi oldalak mind szigorúbb szabályozása ellenére a zeneipar még mindig dollármilliókat veszít a kalózkodás miatt - adta hírül a legújabb adatokra támaszkodva a Reuters.

Beatport

Beatport

A legnépszerűbb zeneáruház az elektronikus zenéket kedvelők és a lemezlovasok körében. Sok száz, sok ezer mp3 zenével várja rengeteg kiadó a vásárlókat. Nézz be ide is ha jó ütős zenéket keresel a bulidba.

Beemp3

Beemp3

BeeMP3 is a music search engine for locating an mp3-audio files over the Internet. We don't host any files - our crawler searches through the Net and indexes all the brand new and popular songs for Your comfortable and fast search. Today we have 800 000 mp3 files in our search database and approximately 10 000 files are added daily.

Clips

Clips

A regisztráció után az aktiválásához küldj egy SMS-t a 06-90-643-311 -es számra (a szám kötőjelek nélkül értendő természetesen és igen, csak 6 jegyű, nincs elírva, a 06-90es számok ilyenek). Ennek díja 400 Ft+ÁFA (500 Ft).

Tuti menü